ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

 

Bécs - ASVÖ Vienna Indoor Gala 2011
Balog Evelin első helyet szerzett!
2011. február 12.

Az osztrák fővárosban megrendezett nemzetközi versenyen több atlétánk is rajthoz állt. Az eredmények között kiemelendő Gerendási Eszter 3 km-es gyalogásban 13:33,26 idővel megszerzett második helyezése.
Szintén remekül szerepelt fiatal tehetségünk, Balog Evelin, aki az U16-os leányok között az első helyen ért célba.

film...

"Jó kis csapat"
2011. febuár 4.

Már egy év eltelt azóta, hogy Németh Ilona csatlakozott egyesületünkhöz és vezeti a sprinterek, gátfutók edzéseit. Versenyzői azóta a BEAC színeiben érnek el remek, sőt kimagasló eredményeket. Az alábbiakban rövid értékelését, beszámolját olvashatják a 2011. évi hazai és nemzetközi felkészülési versenyekről.

bővebben...Kenesei Zsanett nyert Pozsonyban
Olimpiai Reménységek Versenye
2011. január 29.

A BEAC ifjú atlétái az elmúlt hétvégén nemzetköz felkészülési versenyen vettek részt Pozsonyban. Rövid beszámolónkat a lenti hivatkozásról érhetik el.

bővebben...


Meggyőző idénykezdés feketé(be)n fehéren

2011. január 22.

Kiváló eredményekkel és elszánt versenyzéssel kezdték meg idényüket a BEAC-os versenyzők a SYMA csarnokban az év első fedett pályás megmérettetésén. Igazolják ezt a számok is: gyakorlatilag mindenki egyéni csúcsot ért el

bővebben...Búcsúzunk Dr. Nyerges Mihálytól

Elment.

Magával vitte a hangját, gondolatait, szívverését, lépteinek zaját, még csak egy szófoszlányt sem hagyott maga után. Mint az utazó, ki az éjszaka közepén, éjfekete tudatlanságban hagyja otthon alvó szeretteit, búcsúlevelet sem hagyva maga után, s az ajtó csapódását elnyeli a vándorok arcát simogató hűs éjjeli szellő.

bővebben...

 

Sportos évkezdés
2011. január 9.

Kriván Andris barátommal úgy döntöttünk, hogy a futás iránti elkötelezettségünket azzal fejezzük ki, hogy már az elején részt veszünk egy futóversenyen. Így született meg az a nagyszerű ötlet, hogy január 9.-én rajthoz álljunk a Futapest Szentendre Crossfutás-on, amit egyébként az év egyik legkeményebb crossfutásai közt tartanak számon.


bővebben...

 

Elhunyt Dr. Nyerges Mihály
2011. január 2.

Életének 65. évében, súlyos betegség után, december 31-én elhunyt Dr. Nyerges Mihály, az BEAC válogatott atlétája, a MASZ egykori főtitkára, a TF korábbi dékánja és tanszékvezetője.


bővebben...

 

Minden Kedves Látogatónknak és Sportársunknak Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

XIV. Beigli futás
2010. december 26.

Karácsonyi hangulatban került megrendezésre december 26-án délelőtt a XIV. Beigli-futás. A verseny rajtja és célja Óbudán volt, a Fő téren, a Polgármesteri Hivatal előtt. A rendezvényen több BEAC-os versenyzőnk is részt vett. A 14 év felettieknek 4 km-es távot kellett teljesíteniük, ez két 2 km-es kört jelentett,a mit a mínusz 2 fokban, hóesésben, szélben nem könnyű jól teljesíteni.

bővebben...

 

Boldog Karácsonyt Kívánunk!
2010. december 25.

 

 

A magyar csapat és Csere Gáspár sikere a Mezei futó EB-n
2010. december 12.

Csere Gáspár a BEAC atlétája, a Magyar Válogatott csapattagjaként az Albufeirában megrendezett 17. Mezei futó Európa bajnokság junior versenyszámában kiváló eredményt ért el.

A magyar csapat a jónak számító 9. helyezést szerezte meg, melyet a Magyar Atlétikai Szövetség biztatónak nevezett a 2012-ben hazánkban megrendezendő Európa Bajnokság előtt.

Gáspár részletes beszámolója a versenyről az alábbikakban olvasható:

versenybeszámoló

 

Aki sportot űz a művészetből
2010. december 1.

Sport és irodalom. Látszólag egymástól távol álló területek.

Bajnai Nóra, a BEAC ifjú gyaloglója és az ELTE magyar és irodalomtudomány,  illetve pszichológia kognitív-fejlődéslélektan (mester) szakirányos hallgatója azonban mindkét területen tehetségéről tesz tanubizonyságot.

Számos nyomtatott és internetes publikációja után 2009 novemberében Ön-zene címmel megjelent első, önálló verseskötete, a Scolar Kiadó gondozásában.

bővebben...

 

Télelő - hóeső - mezei bajnokság
2010. november 27.

Téliesre fordult időjárás fogadta a Népligetben rendezett mezei országos bajnokságra érkező futókat. A kijelölt pálya izgalmas akadályokat tartogatott a versenyzők számára, nem kevés sárral, jeges vízzel és némi hóval elegyítve.
bővebben...

 

Több szem többet lát
2010. november 11.

Atlétikai szakosztályunk olyan állapotban volt az évnyitó előtt, mint a kisgyerekek, akik érdeklődéssel, izgatottan várják az ünnepi alkalmat, - vajon milyen érdekességeket és meglepetéseket hoz számukra ez a nap?
bővebben...

 

Ismét a pályán edzhetünk!
2010. október 26.

A BEAC és a BME közötti eredményes egyeztetéseknek köszönhetően hétfőtől újra birtokba vehették atlétáink a futópályát. A MTV 1 Nappali című műsorában tudosított a megegyezésről.
bővebben...

 

1956 október 23.

"Mennyből az angyal menj sietve
Az üszkös, fagyos Budapestre.
Oda, ahol az orosz tankok
Között hallgatnak a harangok.
Ahol nem csillog a karácsony,
Nincsen aranydió a fákon,
Nincs más, csak fagy, didergés, éhség.
Mondd el nekik, úgy, hogy megértsék.
Szólj hangosan az éjszakából:
Angyal, vigyél hírt a csodáról.
"

 

BEAC Évzáró - 2010
2010. október 22.

Hétfőn kezdődnek a "dolgos" késő őszi és téli hónapok a 112 éves BEAC atlétái és edzői számára, azonban még előtte, péntek este egy hagyományosan kellemes, családias hangulatú évzárón vettünk részt, egy olyan egyesület évértékelésén, ahol minden atléta érték, és minden sportoló számít.

bővebben...


Csuhai Péter hatalmas sikere

2010. október 2.

A hagyományos U16-os szlovén - horvát - magyar válogatott viadal október 2.-án, szombaton került megrendezésre Mariborban. Ez volt Csuhai Péter serdülő korú versenyzőnk első válogatottsága. A 100 m síkfutást hatalmas egyéni csúccsal nyerte (11,33)! E mellett tagja volt a győztes 4x100 m-es váltónak is. Ezzel az eredményével nagy örömet okozott a BEAC-nak, igazán büszkék vagyunk rá! Ha továbbra is ilyen kitartóan végzi az edzéseket, szép sikerek várhatnak még rá a későbbiekben.

 

Vize-s-erdülő bajnokság
2010. szeptember 27.

A hétvégi serdülő országos egyéni bajnokságon csak a kedvezőtlen időjárási körülmé-nyek adtak okot bosszan-kodásra - nem úgy a fiatal BEAC-osok eredményei.


bővebben...

 

Verőce-Barcs Félmaratoni Határfutás
2010. szeptember 21.

A betegség miatt kihagyott Nike félmaraton után Csere Gáspár a Verőce-Barcs Félmaratonon állt rajthoz és nyújtott remek teljesítményt.

A részeletes versenybeszámoló a Galéria rovatban olvasható.

bővebben...


Gerendási Eszter a világcsúcstartó nyomdokaiban
2010. szeptember 20.

A 23. alkalommal megrendezett rangos nemzetközi gyaloglóversenyen, az Ipoly Gyalogló Gálán Gerendási Eszter fantasztikus eredményt ért el a nők 10 kilométeres versenyében. Eszter idén immáron harmadik alkalommal győzött Balassagyarmaton - nem mellesleg jónéhány percet adva a második helyezett szlovák versenyzőnek.

bővebben...

 

8 ország válogatott viadala - Szarajevó
2010. szeptember 11.

Szeptember 10. reggel 7 óra, Budapest. Indulás a bosnyák fővárosba, a szezonom utolsó versenyére, ami az ellenfelek tudása szempontjából egyáltalán nem utolsó. De ne szaladjunk ennyire előre. Az úton is volt néhány izgalmas pillanat.

bővebben...

 

Utánpótlás válogatott viadal - Celje
2010. szeptember 11.

Válogatottnak lenni mindig nagy öröm, ilyenkor a többség félre teszi az egóját és eredményével próbálja minél jobb színben feltűntetni saját hazáját, sokkal inkább társként tekintünk egymásra, mintsem ellenfélre.

bővebben...

 

Éjszakai futás
2010. szeptember 11.

Az idei nyárbúcsúztató éjszakai futásnak új szponzora lett, e miatt az előző években megszokott útvonal is jelentősen megváltozott. Azonban a napokban Budapesten zajló Triatlon VB miatt az utolsó pillanatban még ezen az útvonalon is változtattak, így végül kb. egy 6,3 km-es távon indultak versenyzőink.

bővebben...

 

Serdülő Országos Csapat Bajnokság
2010. szeptember 11.

Serdülő fiú és lány csapatunk a Puskás Stadionban tett meg minden tőle telhetőt a jó szereplésért. Kicsi, de annál ügyesebb csapatunk volt.
A fiúk fantasztikus küzdelemben a 4 x 100-as váltóban nagyon jól helyt álltak a 800m,100m és 300m után.
LE A KALAPPAL előttük!!!!!!

bővebben...

 

Egyéni csúcsok hétvégéje
2010. szeptember 5.

Két viadalon voltak érdekeltek BEAC-os versenyzők szeptember első hétvégéjén. Csuhai Péter serdülőkorú vágtázónk az olaszországi Majánóban megrendezett nemzetközi versenyen 9,49 mp-es óriási egyéni csúccsal nyerte a 80 m-es síkfutás döntőjét, valamint tagja volt a szintén győztes 4x100-as váltónak.

Közép- és hosszútávfutóink pedig a jubileumi Budapesti Nemzetközi Félmaratonon és annak 3,5 km-es betétfutamán szerepeltek jól.

bővebben...

 

Kiváló női 5 km - Csuhai Péter duplázása
2010. augusztus 30
.

Az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett versenyeken számos ragyogó BEAC-os eredmény született. Közül is kiemelkedik két atlétánk teljesítménye.
Gerendási Eszter női 5 km-es gyaloglásban ért el hazai földön rég nem látott eredményt, Csuhai Péter pedig a Serdülő Budapest Bajnokság rövidtávfutó és gátfutó számaiban remekelt.

bővebben...

 

Két érem a felnőtt bajnokságon
2010. augusztus 9.

A debreceni Gyulai István Stadion a maga ünnepélyességével nagyban emelte az idei, immáron 115. Atlétikai Magyar Bajnokság színvonalát, s ezt a - sok versenyszámban - kiemelkedő eredmények is alátámasztották.

bővebben...

 

Szégyen és szánalom
2010. július 23.

A nyíregyházi Veterán Európa-bajnokság sok szép magyar sikere és kiemelkedő eredményei mellett néhány bosszankodásra, sőt, jogos dühre is okot adó eset történt - eddig, és sajnos lehet, hogy ezután is fog.

bővebben...

 

A királynők városában a junior válogatott
2010. július 7.

A veszprémi junior viadal többnyire szép sikereket hozott a válogatottnak és ezzel együtt a négyfős BEAC-os delegációnak is. A magyar csapat nagy fölénnyel győzedelmeskedett, egyéni csúcsok dőltek, s néhány világszinten is kiemelkedő eredménynek lehettünk szemtanúi.

bővebben...

 

Öt bajnoki cím Fehérváron
2010. július 4.

A három utánpótlás korosztály országos bajnokságára idén is Székesfehérváron került sor a nyár egyik legmelegebb hétvégéjén, ahol a BEAC-osok több kiváló eredménye közül kiemelkedik az öt bajnoki cím.
A hétvégén elért kiváló eredményeiknek köszönhetően szerdán a Veszprémben megrendezendő magyar-cseh-szlovén-horvát junior válogatott viadalon 4 BEAC-os atléta vehet részt

bővebben...

 

Paulínyi emlékverseny
2010. június 27.

A Paulínyi Jenő és Főző János emlékversenyen egynéhány szép BEAC-os sikernek örülhettünk, emellett az időjárás is megkegyelmezett a junior verseny résztvevőinek, az előző években szokásossá vált szélsőséges időjárási körülményekkel ellentétben.

bővebben...

 

Dani Áron az Iharos Sándor emlékversenyen
2010. június 26.

A hagyományosan a Honvéd pályán megrendezett, külföldi és magyar indulókat egyaránt felvonultató verseny Iharos Sándor emlékversenyén népes férfi mezőny állt rajthoz, köztük egyesületünk kiváló junior korú középtávfutójával, Dani Áronnal. Az 1500 méteres versenyen Áron végig keményen küzdött, az utolsó méterekig tartott a harc a helyezésekért. Végül Áron a 2. helyen ért célba, s nem is akármilyen idővel: a 3:54,27 számára szabadtéri egyéni csúcs.

 

A BEAC ismét ott volt a legjobbak között a K&H olimpiai maraton váltón
2010. június 13.

Azt rögtön az elején kijelenthetjük, hogy az időjárás minden erejével a verseny ellen dolgozott. Ezt a versenyt elvileg május 16-án kellett volna megrendezni, de a viharos erejű szél miatt a rendezők példátlan módon kénytelenek voltak elhalasztani június 13-ára. Akkor még azt gondoltuk, hogy jó, hogy nem a szokatlan májusi hidegben, szakadó esőben kellett futnunk...

bővebben...

 

Kettős győzelem a válogatott viadalon
2010. június 12.

A cseh - magyar - szlovák U18-as válogatott viadalon egyesületünk két középtávfutó versenyzője vehetett részt, miután a múlt heti vidékbajnokságon kivívták maguknak a jogot az indulásra.

bővebben...

 

Két vidékbajnok és egyéni csúcsok női 800 méteren
2010. június 6.

Kellemes, meleg nyári időben vette kezdetét Zalaegerszegen a 2010-es Országos Vidékbajnokság szombat délben.

bővebben...

 

2010. június 6.

 

Kovács Kinga - 1,76 m
2010. május 31.

Május utolsó hétvégéjén rendezték a Diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét, melyen két BEAC-os atléta is jól szerepelt. A VI. korcsoportos leány magasugrást Kovács Kinga egyéni csúccsal 1,76 m-rel nyerte. Torma Evelin az V. korcsoportban 200 m-es síkfutásban a 16. helyen végzett. Gratulálunk mindkettőjüknek!

 

Az Árpád hídtól az Országházig - Futás a Duna partján
2010. május 29.

Nyár elejéhez méltó, derűs idő fogadta a 7. Generali Duna-parti futógála igen nagyszámú résztvevőjét, soraik közt természetesen néhány BEAC versenyzővel.

bővebben...

 

Kenesei Zsanett és Pásztor Mercédesz Moszkvában
2010. május 24.

Az Ifjúsági Olimpia moszkvai minősítő versenyén két atlétánk, Kenesei Zsanett és Pásztor Mercédesz szerepelt.
Az alábbiakban Gerendási István szakosztály igazgató értékelése olvasható a versenyzőkről és a viadalról.

bővebben...

 

A 2010. évi Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság
2010. május 24.

A hétvégén rendezték meg ezt a versenyt, amely azon versenyzők számára szól, akik tanulmányaikat is magas szinten űzik. A BEAC atlétái ezen a bajnokságon is letették névjegyüket. Büszkén mondhatjuk, hogy nálunk megvalósul az "Ép testben, ép lélek".

bővebben...

 

Szép nyári nap...
2010. május 23.

A hétvégén az Iharos pályán rendezték a 2010. évi Pest Megyei Nyílt Gyermekbajnokságot valamint a Budapesti és Pest Megyei Összetett Serdülő Bajnokságot. A gyermekek között Richter Dóra 800 m-es síkfutásban, egyéni csúccsal (2:43,51) lett bajnok. A serdülő versenyen Németh Ilona tanítványai Csuhai Péter és Szabó Patrik szerepeltek. Péter négy versenyszámban javította meg addigi legjobb eredményét és szerzett aranyjelvényes minősítést, míg Patrik öt számban ért el egyéni csúcsot és kapott ezüstjelvény minősítést.

 

2 / 2 : 2 váltó / 2 arany
2010. május 17.

A korosztályos váltó országos bajnokságnak idén a BEAC pálya adott otthont. Ebből kifolyólag a BEAC-os futókra nagy felelősség, "a hazai pálya ódiuma" hárult, sőt, a 4 x 800 méteres leány váltó címvédőként érkezett a versenyre. De ebből - mint ahogy az az eredményekből is kitűnik - inkább erőt kovácsoltak a versenyzőink.

bővebben...

 

Druzsba
2010. május 8.

A hétvégén egy kiváló szervezésű, remek hangulatú versenyen vehettek részt a BEAC atlétái az ukrajnai Ungváron. A verseny apropója - immár 49. alkalommal - a második világháború befejezésének való emlékállítás volt.

bővebben...

 

A legfiatalabbak is bizonyítottak
2010. május 8.

Remekül szerepeltek a BEAC legifjabb versenyzői május első két hétvégéjén, a MAFC által rendezett gyermek atlétikai versenyeken. Ifjoncaink a  jó hangulatú viadalokon  közel két tucat dobogós helyezést értek el különböző versenyszámokban. A részletes eredmények és a versenyről készült fényképek oldalainkon megtekinthetők.

 

Békés(csaba) gyalogló bajnokság
2010. április 25.

A hétvégén igencsak sűrű volt a BEAC-os versenyzők programja.
A békéscsabai gyalogló országos bajnokság volt az utolsó áprilisi hétvége kiemelt eseménye.

A vasárnap reggel induló "maratoni" versenyek egy alkalommal biztosan a papírforma beteljesülését hozták: Kriván Berta megszerezte immáron 19.(!) országos bajnoki címét, most 15 kilométeren.

bővebben...

 

Első X2S Arena Plaza Urban Cross futás
2010. április 25.

Április 24-én, szombaton a BEAC néhány atlétája egy különleges versenyen vett részt. A X2S URBAN CROSS versenye igazi újdonság a sport és a szabadidő világában. Az extrém  terepversenyeket szelídíti meg és hozza közel azokhoz, akiknek kevés lehetősége van kijutni a szabadba. Az URBAN CROSS egyrészt családi verseny, ugyanakkor a profi atlétáknak is különleges alkalom bizonyítani sokszínűségüket, hiszen ilyen pályán még nagyon kevesen álltak rajthoz.

bővebben...

 

Csere Gáspár egyéni csúccsal 2. a félmaratonon
2010. április 18.

Az áprilisi szeszélyes időjárás kegyes volt a kismaraton országos bajnokság indulóihoz - a Borsod megyei Encsen egy hangulatos, kisebb-nagyobb rendezési kavarodásokkal tűzdelt, izgalmas versenyeknek lehettek szemtanúi a jelenlevők.
BEAC-os szempontból két versenyszámban volt érdekeltségünk: a férfi juniorok félmaraton, és az ifjúsági lányok 10 kilométeres versenyében.

 

bővebben...

 

Egyéni csúcsok a jubileumi Vivicittán
2010. április 18.

Remekül szerepeltek a BEAC versenyzői a 25. alkalommal megrendezett budapesti Vivicitta utcai futóversenyen.
Csere Anna a női mezőnyben 47 percen belüli idővel a 6. helyezést szerezte meg. A férfiak között Boross Gábor 42 perces idővel a 8., Gyurcsó Gergő 43 percen belüli idővel a 18. helyen ért célba. Muzsnay Péter 43:45-es egyéni csúccsal a 23. helyezést érte el.
A senior mezőnyben Géresi Gyula remek 1:05-ös idővel teljesítette élete első 12 km-es versenyét.

 

47:19
Kriván Berta újabb fergeteges 10 kilométere

2010. április 25.

A csehországi Podebrady-ban hagyományosan megrendezett válogatott viadalon a BEAC junior korú gyaloglója, Kriván Berta újabb fantasztikus eredményt ért el 10 kilométeres gyaloglásban.
A Dudincében elért óriási egyéni csúcsa után (47:56), mellyel kvalifikálta magát a májusi mexikói Gyalogló Világkupára, a csehországi versenyen közel 40 másodpercet javítva legjobbján (!), 47:19-cel a 3. helyen ért célba.
Az időeredmény több szempontból is kimagasló jelentőségű. Egyrészt Magyarországon közel 10 éve nem közelítették meg 10 km-en még a 48 percet sem a női versenyzők, másrészt a szombati csehországi időjárás sem ígért sok jót a versenyzőknek (metsző, hideg szél, csapadék).
Harmadrészt pedig Berta ezzel a sorozatos, rendkívül meggyőző teljesítménnyel kivívta magának a biztos indulás jogát a kanadai Monctonban júliusban megrendezésre kerülő Junior Világbajnokságra, mivel Podebrady-ban teljesítette a MASZ "A" szintjét.     
A nagy múltú nemzetközi versenyen idén 10 európai ország legjobb gyaloglói vettek részt.

 

Kriván Berta 48 percen belül
2010. március 29.

Az év első szabadtéri gyaloglóbajnokságán, a szlovákiai Gyügyön (Dudince) kiváló időeredményeket értek el gyaloglóink.

Kriván Berta, több mint egy percet javítva egyéni csúcsán, 47:56 perces fantasztikus idővel ért célba 10 kilométeren, a második helyen.


bővebben...

 

Muzsnay Péter: A Vivicitta a kedvenc versenyem

10. Jubileumi Vivicitta versenye alkalmából interjú készült, Muzsnay Péterrel, a BEAC versenyzőjével, atlétikai szakosztályának technikai vezetőjével. Az interjú a verseny honlapján olvasható.

 

az interjú

 

A mezei futó Budapest bajnokság eredményei -  taroltak a lányok Eötvös Loránd örökében
2010. március 15.

A március 14-ei mezei futó Budapest bajnokságot sikeresen zárták a BEAC atlétái. A főváros egyetemi-főiskolás bajnokságában két kiváló futónk, Zambó Réka és Csere Anna, akik mindketten az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói, az első és második helyen végeztek.


bővebben...

2010. március 15.

 

Az idei utolsó fedett pályás bajnokság - eredmények, vélemények
2010. március 15.

A hazai fedett pályás versenyidény befejezését jelentő serdülő egyéni és összetett országos bajnokságot szép eredményekkel zárták legfiatalabb atlétáink, annak ellenére, hogy a versenyen egy(néhány) szörnyű "baleset" is történt.

bővebben...

 

Csuhai Péter: 2 arany, 1 ezüst
2010. március 8.


Szombaton került megrendezésre az idei fedett pályás idény utolsó országos bajnokságának "első felvonása", a serdülők magyar bajnoksága.
A versenyen kiváló eredményt ért el utolsó éves serdülőkorú futónk, Csuhai Péter. Péter 60 méteres síkfutásban hatalmas előnnyel és egyéni csúccsal győzedelmeskedett, 300 méteren szintén maga mögé utasította a mezőnyt, 60 méteres gátfutásban pedig ezüstérmet szerzett.
A bajnok edzője Horváthné Németh Ilona, aki tanítványaival együtt a versenyt megelőző napokban igazolt át a BEAC-ba.
További szép sikerekben gazdag munkát kívánunk szakosztályunk újdonsült versenyzőinek és edzőjének!


A 14 éves fiúk 1000 méteres versenyében Richter Bence a mezőny középső részében, egyéni csúcsához közeli idővel ért célba.

 

Országos csúcs és biztató eredmények hétvégéje
2010. február 28.

Az idei tél utolsó hétvégéjén rendezték a fedett pályás idény legfontosabb hazai versenyét, a felnőtt bajnokságot a SYMA csarnokban.


bővebben...

 

Két nap – hat magyar bajnok
2010. február 7.

A hétvégén került megrendezésre az idei első országos bajnokság Budapesten a SYMA csarnokban. Az ifjúsági és junior korosztályúak magyar bajnokságán BEAC atlétái kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hat bajnokot avattunk a két nap alatt. 


bővebben...

Az Országos Bajnokságon való sikeres szereplésről vezető edzőnk, Szabó Imre nyilatkozott a MASZ honlapján. A teljes intejú a hivatkozása kattintva olvasható: Így látta a három legjobb szakosztály a hétvégi OB-t...

 

Dani Áron - 3:55,33
Pásztor Mercédesz - 1,78m

2010. január 23.

A 2010-es idény első jelentős versenyén, a Budapest Bajnokságon született egynéhány igencsak bizalomkeltő BEAC-os eredmény.

bővebben...

 

BEAC évzáró ünnepség.

2009. november 20. Este 6 óra. Rottenbiller utca. Talentum Művészeti Iskola.

Sok, nagyon sok fontos dologgal szembesültünk azon a hűs, novemberi péntek estén a világ legcsaládiasabb hangulatú színháztermében:
Egy hihetetlen háromjegyű számmal: 111. Ennyi idős volt ugyanis idén az egyesület. És ennek nyilvánvaló következményeként egy évszámmal: 1898, és a hozzá tartozó névvel: Eötvös Loránd, egyesületünk alapítójának nevével.

bővebben...

 

Mi vár ránk 2010-ben?

A Magyar Atlétikai Szövetség november 25-én közzétette a 2010. évi versenynaptárának tervezetét.
A Dr. Bácsalmási Péter Emlék-verseny 2010 július 28-án, szerdán kerül megrendezésre.

A teljes versenynaptár elérhető a következő hivatkozásra kattintva: Versenynaptár 2010