ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

 

Paulínyi emlékverseny

 

A Paulínyi Jenő és Főző János emlékversenyen egynéhány szép BEAC-os sikernek örülhettünk, emellett az időjárás is megkegyelmezett a junior verseny résztvevőinek, az előző években szokásossá vált szélsőséges időjárási körülményekkel ellentétben.

A 100 méteres férfi síkfutás versenyében Csuhai Péter a serdülő korosztályban a 2. legjobb időt futotta, futamában az 5. helyen ért célba.
Az ezután következő távolugrás kiváló versenyt hozott, Péternek pedig hatalmas egyéni csúcsot: 610 centiméteres eredményével a dobogó legfelső fokára állhatott ebben a számban.

Középtávfutóink közel egy órás csúszás után kezdték meg versenyeiket, s a hosszú várakozás az eredményeken is nyomot hagyott.

Kenesei Zsanett a lányok 800 méteres versenyében már az első métereken élre állt, és erős iramot diktált, s végül nagy fölénnyel nyerte a két körös távot.Sándor Krisztián
valami különös "baki" folytán megint egy gyengébb 800-as futamba került, ám azt természetesen könnyű szerrel nyerte, negyed másodperccel 2 percen kívüli idővel. A junior korcsoportban az 5. helyen végzett.

Három serdülő korú középtávfutó fiúnk is rajthoz állt 800 méteren.
Simon Áron élete első versenyén rögtön megközelítette a 2:10-es időt: 2:11,39-cel a 15 éves, legutolsó serdülő korosztályban a 2. legjobb időt futotta.
Richter Bence a 14 éves fiúk közt szintén a 2. legjobb időt érte el, Bence futamában, idősebbekkel futva a középmezőnyben ért célba, s kevéssel 2:20-on kívüli időt teljesített.
Pálmai Levente még kissé ugyan bátortalanul futott, de az őszi serdülő bajnokságig még nagyon sokat fejlődhet, Bencével és Áronnal együtt.

Torma Evelin 200 méteren és távolugrásban is egyéni csúcsa körüli eredményt ért el, 200 méteren a legerősebb futamban a 4. helyen ért célba.

A női magasugrás versenyében Kovács Kinga legjobb juniorként a 2. helyen végzett.

 

A verseny képgalériája itt érhető el: Képek

 

Vissza a hírekhez