ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

 

Télelő - hóeső - mezei bajnokság


Téliesre fordult időjárás fogadta a Népligetben rendezett mezei országos bajnokságra érkező futókat. A kijelölt pálya izgalmas akadályokat tartogatott a versenyzők számára, nem kevés sárral, jeges vízzel és némi hóval elegyítve.


Bajnoki címet szerzett rendkívül bátor futásával Balog Evelin, egyesületünk kiváló távfutója. Evelin a szeptemberi serdülő országos bajnokságon egy kissé bátortalanul teljesített 800 méteren a második hellyel mutatkozott be az "atlétika porondján", következő bajnokságán azonban már semmiféle megilletődöttség nem látszott a futásán, ellenfeleinek esélyt sem hagyva rajt-cél győzelmet aratott.

A junior fiúk versenyében Csere Gáspár és Dani Áron is szépen teljesített, 7. illetve 8. helyen fejezték be a versenyt. A mezei Európa-bajnokságon való részvételi lehetőségükről egyelőre nem érkezett hír. A csapatversenyben Dohoczki Tomival kiegészülve holtversenyben a harmadik helyen végeztek a fiúk, ám a versenyszabályzat egyik nyakatekert passzusának megfelelően nem állhattak fel a dobogóra.

Kenesei Zsanett

 

A verseny képgalériája itt érhető el: Képek

 

Vissza a hírekhez