ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

 

A mezei futó Budapest bajnokság eredményei -  taroltak a lányok Eötvös Loránd örökében


A március 14-ei mezei futó Budapest bajnokságot sikeresen zárták a BEAC atlétái. A főváros egyetemi-főiskolás bajnokságában két kiváló futónk, Zambó Réka és Csere Anna, akik mindketten az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói, az első és második helyen végeztek. Réka Budapest bajnoki címén túl a felnőttek közt a 3. helyen végzett a 6 kilométeres távon.


 

A gyerekek 1200 méteres versenyszámában Richter Dóra szép versenyzéssel a 2., Kókai Kata a 4. helyen ért célba. 


 

Ifjúsági fiú csapatunk bronzérmet szerzett a bajnokságon. A csapat tagjai Bíró Péter, Huszár Gergely és Végvári Ádám voltak.


 

Ferenc Kata (aki egyébként az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyik gyakorlógimnáziumának tanulója), egyesületünk kiemelkedő közép- hosszútávfutója, a fedett pályás idényben nyújtott kimagasló teljesítménye után "terepen" is bizonyított: magabiztos futással ezüstérmes pozícióban ért célba az ifjúsági lányok versenyében.


 

A Boross Gábor, Gyurcsó Gergő és Muzsnay Péter alkotta csapat a dobogó második fokára állhatott a felnőttek versenyében. A 9 kilométeres távon egyéniben Gábor a 4. helyen végzett. Gergő az egyetemi bajnokságban ezüstérmet szerzett, Péter pedig a 6. helyen ért célba.


 

A verseny képgalériája itt érhető el: Képek

 

Vissza a hírekhez