2011 WMA World Track & Field Championships
Sacramento USA
Senior Világbajnokság M 35 éves kategória

 

 

 

Boross Gábor a BEAC atlétája a 800 méteres síkfutásban 1 perc 57 másodperces eredménnyel felálhatott a világbajnoki dobogó 3. helyére, mindössze tized másodpercekkel lemaradva a gyõztestõl. Gábor egy sikeres cég egyik vezetõjeként, napi sok órás elfoglaltsága mellett szakít idõt a magas szintû sportolásra, mindig nemes célokat kitûzve maga elé.



Elszántsága, céltudatossága, küzdeni tudása, hite a sport iránt, valamint alázata, a fiatal élsportolók számára is példa értékû. A BEAC atlétikai szakosztályát nem csak kiváló eredményeivel öregbíti, hanem mozgató rugója a szakosztály életben tartásának is. Nagy feladatra vállalkozott a tengeren túlon, hogy álmát, a dobogós helyezést meg tudja valósítani. Ez a számunkra leírhatatlan siker példázza, hogy a munka, a család mellett, aki a végtelenségig eltökélt, a sportban is meg tudja valósítani célkitûzéseit.


Szakosztályunk az utóbbi években ragyogóbbnál ragyogóbb eredményeket ért el, amire nagyon büszkék vagyunk, Gábor eredménye utat mutat minden atléta palántánknak, és kiváló atlétáinknak, hogy a világversenyeken is fel lehet állni a dobogóra, hiszen Boross Gábor példája is ezt igazolja. Az edzéseken végzett küzdelmeinek jól megérdemelt gyümölcse ez a nem mindennapi siker.

Még egyszer minden BEAC-os atléta, edzõ és vezetõ nevében gratulálunk, és kívánjuk, hogy akár, már a legközelebbi világbajnokságon aranyérmet akasszanak a nyakába.

Estére pedig újra láthatom Budapest fényeit, ami, mint mindig, a legnagyobb ünnep versenyrõl hazaérve.

 

Gerendási István
szakosztály igazgató