Csuhai Péter: 6,99, Torma Evelin: 7,99

 

A MASZ által megrendezett fedett pályás sprint versenyen Csuhai Péter és Torma Evelin jelentős mérföldköhöz érkeztek! A 60 méteres síkfutásban a mágikus 7 illetve 8 másodpercen belül értek célba.

Peti 6,99 mp-es idővel éppen csak 2 század másodperccel szorult a második helyre. Megmutatta, komoly versenyző! Ez a felnőtt ranglista 3. legjobb ideje idén! Rég volt ilyen a BEAC-nál! Evelin hasonlóan szép futással először kerek 8,0 mp-re majd 7,99 mp-re javította egyénijét.
Szabó Noémi is megjavította a második futásával az egyéni csúcsát, és 8,89 mp-es idővel ért célba. Fél év edzéssel! És Ő még csak 15 éves múlt! Vörös Krisztián mindkét alkalommal egyéni csúcsot futott 60 m gáton, majd magasugrásban 165 cm-es egyéni fedett pályás eredményét beállítva fejezte be a a napot. Meskó Márk is kétszer javított gátas legjobb idején. Végül de nem utolsó sorban először versenyzett BEAC-os színekben az ELTE hallgató Kaposvári István, aki mindjárt két szép futással örvendeztetett meg: 7,66 mp,majd 7,60 mp-es időt futva. Van BEAC váltó és nem is kell izgulni, mert már versenghetnek is a bekerülésért, hiszen Józsi és Imre bácsi versenyzőivel több váltót is össze lehet, és kellene is hoznunk, hogy megmutassuk, milyen szuperek vagyunk! 4x100 és 4x400 méter is lehetne!
Versenyzett még az én kicsi, ügyes kis tanítványom is, aki megilletődve, de nem megijedve állt távolugrásban a nekifutáshoz: Király Adél a nagyok között 4,23 cm-es eredménnyel fejezte be a versenyt,de a belépett és a messziről ugrott eredménye legalább négy és fél méter volt. Neki még versenyen 60 cm-es sávból kellene ugrania, de itt deszkáról mértek. Én azért én tudom, hogy ez szuper teljesítmény volt.
Minden versenyzőmmel elégedett vagyok és nagyon boldog, hogy ilyen szuper csoportot tudtam magam köré gyűjteni.
Köszönöm minden versenyzőmnek a bizalmat.Szeretnék nyáron egy szép váltó bajnoki szereplést összehozni!

Üdvözlet a távfutóknak, gyaloglóknak és HAJRÁ BEAC ATLÉTIKA !
Szép tavaszt és nyarat minden versenyzőnek, edzőnek!

Németh Ilona