Sprint és ugrósikerek

 

Versenyzõim március.1-én a Testnevelési Egyetem által szervezett Bácsalmási Péter bácsiról elnevezett versenyen indultak.
Torma Evelin nyert 50 m-en 7,14 mp-cel (az elõfutamban 7,10 mp egyéni csúcsot futott).
Szintén 50 méteren és szintén egyéni csúccsal gyõzött Király Adél 50 m-en (7,41 mp), valamint megnyerte a távolugrást is 428 cm-rel! Tehát BEAC-os atléta háromszor állt a dobogó tetején! Szücs Richárd egyéni csúcs közelben ugrott (550 cm),Vörös Krisztián pedig magasugrásban beállította egyéni csúcsát. Meskó Márk kétszer is javított távolugrásban egyéni csúcsán és 560 cm-es eredménnyel fejezte be.GRATULÁLOK!!!

A Szenior Országos Bajnokság nyílt futamaiban is versenyeztünk. Kaposvári István, az ELTE hallgatója, BEAC-os tanítványom futamgyõztesként,egyéni csúcs közeli idõvel jól megállta helyét a 60 m-es síkfutásban. Ugyanezen a távon jól szerepelt Szabó Noémi, aki alig maradt el legjobbjától. Torma Evelin távolugrásban indult és a második helyen fejezte be a versenyt. Csoportom legjobb eredményét Vörös Krisztián érte el, aki szabadtéri és fedettpályás egyéni csúcsát megjavítva 53,23 mp-et futott 400 méteren. (Nagyon okos versenyzést produkálva a végén hajrázva.) Erre már kint is nagyot lehet futni!

GRATULÁLOK!!MINDNYÁJUKNAK!

Két szép napot szereztek nekem!

 

Németh Ilona