Rövidtávfutó sikerek

 

Az elmúlt hét végén Albertirsán jártam a kis tanítványaimmal,ahol sok szép értékes győzelemmel és helyezésekkel valamint egyéni csúcsokkal öregbítettük a BEAC hírnevét.
Király Adél a 13 éves serdülő lányok 80m-es síkfutásában ért el kiváló eredményt és győzelmet, valamint a 300m-es gátfutásban szép futással helyezést a nagyobbak között!
Odor Fanni a már megszokott győzelmeket hozta távolugrásban és 60 m-es síkfutásban, Kiváló, nagyokat megszégyenítő idővel és nagyon könnyed szép mozgással. Egy héttel a Vácott rendezett verseny után itt is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Testvére Norbert az előző heti győzelmeit most nem tudta megismételni egy kisebb sérülés miatt, de távolugrásban így is egyéni csúcsot ért el. Zoltán - család harmadik tagja - pedig fájós lábbal is egyéni csúcsot futott 100m-es síkfutásban.
További szép első helyezést ért el Böhm Patrik, aki az ifik százas futamát és előfutamát is megnyerte, ezzel nagy örömet szerzett nekem és a csoportnak is.
Németh Niki is kivette a részét az éremgyűjtésből, hiszen a 100m-es egyéni csúcsa után 300m-es gáton szintén dobogós eredményt ért el.
Dicséret illeti még  a versenyen kitűnően szereplő Bíró Kincsőt, aki szintén egyéni csúcsot futott 100m-en 300m-es gáton és távolugrásban is. Mozgása sokat javult, nagyon törekszik.
Élete első versenyén vett részt  Tollas Gizuska, aki a turbó gerelyben ért el szép sikert és egyéni csúcsot ugrott távolban, illetve 60m-es síkfutásban.
Szintén egyéni csúcsot ugrott távolba Hisstek Barni, aki a turbó gerely és 60m-es síkfutásban is hasonlóan jól teljesített.
Albertirsán jó volt BEAC-osnak lenni és öröm volt látni a versenyzők szép mozgását és sikereiknek örülni. Köszönöm a szülők támogató segítségét.

A Budapesti V-VI. korcsoportos diákolimpián nagyon jól szerepeltek a versenyzőim.
Kovács Kristóf, Csuhai Peti mögött 100m-es síkfutásban a 2. helyen ért célba, óriási egyéni csúccsal.
Böhm Patrik is hatalmas egyéni csúcsot futott a fiatalabbak között 100 és 200m-en is.
Vörös Krisztián egyéni csúcsot ért el 200m-es valamint 400m-es síkfutásban.
Meskó Márk 110m-es gáton és 200m-en is egyéni csúcsokat teljesített, a váltójuk dobogós helyezést ért el.
Szabó Noémi súlylökésben ért el egyéni csúcsot, de indult távolban és 100m-en is, ahol szintén jó eredményekkel fejezte be a versenyt.

Két új versenyzőm Molnár Peti és Kerestély Koppány 100m-es ideje mindkettőnek egyéni csúcs és Koppány emellett még tagja volt az iskolájuk váltójának is.

Németh Ilona

Képek a versenyről