Balog Evelin beszámolója

 

Idén Sötétvölgyben került megrendezésre a Mezei Liga els§ fordulója. (Számomra nagyon szép és kellemes helynek tűnt.) Nem volt bennem nagy izgalom, bíztam magamban és az edzésekben. Kis csúszással elrajtoltam a két körös távon, ami 4000 méter volt.

Az el§ttem futó kecskeméti lánnyal mentem el. Végig próbáltam mellette maradni és az utolsó 100-150 méteren, mikor meghallottam az edz§m ordítását (EVELIN MEGCSINÁLOD), akkor elkezdtem hajrázni, és tényleg megcsináltam, els§ként értem be. Amit még most sem tudok elhinni, nagyon örültem, és még most is a hatása alatt vagyok.

A terepben sok kanyar és sár volt de nekem mégis nagyon tetszett ez a rész, végül is pont ett§l mezei a mezei. Nagyon szépen szeretném meg köszönni az edz§mnek (Szabó Imrének) a felkészítést és azt, hogy amikor mélyponton voltam § akkor is mellettem volt és hitt bennem, nem elhordott mindennek mint ahogy nagyon sok edz§ tenné. (Továbbá megszeretném köszönni a csapattársaimnak akik szurkoltak és Csere Gáspárnak az odajutást )

Köszönöm szépen Imre bácsi !

Balogh Evelin