Olimpiai Reménységek Versenye
Balogh Evelin, F. Tóth Anna győzelem, Bálint Zoltán 2. hely,
Göllény Zsombor 3. hely

 

 

Balog Evelin az 1500 méteres síkfutásban kiváló versenyzéssel, remek taktikai érzékkel egy hosszú hajrá keretén belül, nagy hátrányt ledolgozva, ragyogó győzelmet aratott ebben a nemzetközi mezőnyben. Evelin amennyiben töretlen leszel, akkor az idén újból kiváló eredményeket fogsz elérni, amelyet már bizonyítottál a Liga versenyeken is, ahol az élen állsz. Teljesítményedhez gratulálunk.
F. Tóth Anna a 800 méteres síkfutásban remek versenyzéssel, semmi esélyt nem hagyva ellenfeleinek, mindenkit maga mögé utasítva elsőként haladt át a célon. Ebben az esztendőben Annára még nagyon fontos feladatok várnak, amelyek reményeink szerint fognak megvalósulni. Győzelméhez gratulálunk.
Bálint Zoltán a férfi 800 méteres síkfutásban hasonlóan az összes versenyéhez az első métertől kezdve mindent megtett annak érdekében, hogy győzelmet arasson. Most heroikus küzdelemben nagyon csekély különbséggel a 2 helyen végzett. Zoli elszántsága, futás iránti szeretete, még sok sikert hozhat számára az elkövetkező esztendőkben. Teljesítményedhez gratulálunk.

Göllény Zsombor a férfi 1500 méteres síkfutásban nagy egyéni csúcsot elérve ért harmadikként a célba. Amennyiben Zsombor elhiszi magáról, hogy van tehetsége a futáshoz, akkor még sok egyéni csúcsot fog elérni. Teljesítményedhez gratulálunk.

 

Gerendási István
szakosztály elnök