Elan Meeting Pozsony
Kenesei Zsanett 3. hely, Pernesz Zsófia 6. hely

 

A BEAC atlétái az idei esztendő első fedett pályás versenyén rajthoz álltak Pozsonyban. A téli alapozás kellős közepén ezek a versenyek ilyen korán, az év első hónapjában nem arról szólnak, hogy a versenyzők csúcsformában legyenek. tájékozódási pontot jelent, hogy a jelenlegi időszakban versenyen milyen teljesítményekre képesek. Atlétáink amilyen jól teljesítették az elmúlt esztendőt, ugyanolyan jól kezdték a 2014-es évet.
Kenesei Zsanett a felnőtt 1500 méteres síkfutásban kiváló futással a legjobb magyarként a harmadik helyen végzett. Zsanett az elmúlt években kimagasló eredményeket ért el megdobogtatva mindenki szívét. Ebben az esztendőben is nagy megmérettetések várnak rá, amelyet Őt ismerve kiválóan fog megoldani. Teljesítményedhez gratulálunk.

Pernesz Zsófia a felnőtt 1500 méteres síkfutásban egyéni csúccsal remek teljesítményt nyújtott, amely megalapozza ennek az évnek a lehetőségét a további sikerekhez, újabb egyéni csúcsokhoz. Zsófia hozzáállása, az atlétika iránti szeretete, még sok lehetőséget tartogat számára. Teljesítményedhez gratulálunk.

 

Gerendási István
szakosztály elnök