MASZ Nyílt verseny
800 méteren Kenesei Zsanett győzelmet aratott
F. Tóth Anna kiváló egyéni csúccsal, 2.13'9-el 3. helyen végzett
Dani Áron 3000 méteren kiváló egyéni csúccsal, 8.22-vel 2. helyen végzett

 

 

 

Kenesei Zsanett semmi kétséget nem hagyott a felől futása alapján, hogy ezt a versenyt csak Ő nyerheti meg. Az egész fedett pályás idényt remekül kezdte. Meggyőződésünk, hogy a folytatás is ugyanilyen eredményes lesz.

F. Tóth Anna a BEAC-os fiatal 800-as futó generáció egyik kiemelkedő alakja, aki ezen a versenyen ragyogó eredménnyel végzett a 3. helyen. Anna is nagyon szép jövő előtt áll. Nagyon ritka az, hogy egy egyesületen belül ennyi tehetséges, és komoly eredményeket felmutató 800, illetve 1500 méteres női síkfutó legyen. A közöttük lévő versenyzés a Magyar atlétikának, természetesen a BEAC mellett, reményeim szerint nagyon sok kiváló eredményt fog jelenteni.

Dani Áron ezen a versenyen is bizonyította, hogy Ő már a jelen egyik meghatározó futója, aki 3000 méter síkon, és akadályon is egészen kiváló eredményekre képes. Ő az az atléta, aki tehetsége mellett szívét lelkét is a legmagasabb hőfokon tartva veti bele magát a versenybe. Olyan szinten tudja kifutni magát, amely kevés atlétára jellemző. Áron minden évben töretlenül fejlődik. Nagy lehetőségek kapujában áll. Egyéni csúccsal nagyon szoros versenyben a 2. helyen végzett.

Az elmúlt versenyeken kiválóan teljesítő versenyzők edzőinek külön gratulálok, Németh Ilona, Szabó Anikó, Szabó Imre, Jámbor József személyében.

 

Gerendási István
szakosztály elnök