Országos Serdülő Bajnokság
Országos Bajnokok: Wolf Sára - gyaloglás, Ferenczi Roland - magasugrás

 

 

Wolf Sára minden mozzanatában gyaloglásra született, fiatal kora ellenére remek technikával, óriási akaraterővel, elszántsággal végzi edzéseit, és már most rendelkezik azokkal a versenyzői erényekkel, amivel csak a legjobbak rendelkeznek. Nagyon szép jövő előtt áll.

Ferenczi Roland nagy meglepetést okozva szerzett Országos Bajnoki címet 178 cm-el, hiszen még nem rég óta ugrik magasat. Az ilyen meglepetések azt bizonyítják, hogy a tehetségek rövid idő alatt is tudnak kiválóan teljesíteni. Köszönjük ezt a remek teljesítményt Ferenczi András nevelőedzőnek valamint a BEAC edzőinek, Németh Ilonának és Jámbor Józsefnek.

Király Adél rendkívül tehetséges versenyzőnk a 300 méteres síkfutásban 2. helyezést ért el. Adél már számtalan alkalommal bizonyította, hogy rá mindig lehet számítani, évről évre folyamatosan fejlődik. Sok örömünk lesz még benne az elkövetkező évek során.

Molnár Zsófia 3000 méteres gyaloglásban 3. helyen érkezett célba, amely nagyon szép teljesítmény. Évek óta hozza az eredményeket, folyamatosan fejlődik.

Dani Péter 3000 méteres gyaloglásban 5. helyen végzett, fokozatosan fejlődve javulnak az eredményei. Az elkövetkező versenyeken, ha jobban beleveti magát a küzdelembe, előrébb végezhet.

Dani András 3000 méteres gyaloglásban 6. helyen végzett. Ugyanazokat tudom leírni, ami testvérére is vonatkozik.

 

 

Gerendási István
szakosztály elnök