Vivicitta futóverseny

 

Fő versenyszám 10 km:

Csere Gáspár Harmadik helyezettként érkezett a célba. Harmonikus futásával, elszántságával, kitartásával, valamint céltudatosságával évek óta elkápráztatja a versenyre kilátogató nézőket. Minden évben kiváló eredményt ér el, és áll fel a dobogó különböző fokaira. Gáspár nem csak idehaza, hanem külföldi nagy versenyeken is megmutatta, hogy egy kiemelkedő képességű, ragyogó tehetséggel megáldott, igazi atlétáról van szó. Már most meghatározó szereplője a hosszú távfutásnak, de még megszámlálhatatlan lehetőség áll előtte.

Ferencz Kata  - A női 10 km-es versenyszámban 2. helyezettként ért a célba. Kata hosszú évek óta tartó következetes, eltökélt, áldozatkész munkájának a gyümölcsét ebben az esztendőben már több alkalommal learatta. A Mezei Bajnokságon a BEAC-os lányokkal Országos Bajnoki címet is szerzett. Egyetemi tanulmányait tökéletesen tudja összhangban tartani az edzésekkel, és versenyekkel. Nagyon szép jövő előtt áll, amihez kívánunk további sok kitartást, eredményéhez tiszta szívből gratulálunk.

Pávó János – Nagy szorgalmának köszönhető, hogy 17 évesen 10 km-en kiváló időeredménnyel ért a célba.

 

Danku Péter - A férfi 7 km-en a dobogó 3. fokára állhatott. Csodálatosnak tartjuk, hogy felnőtt fejjel kezdett el futni, és felelősség teljes kormány tisztviselői munkája mellett ilyen eredményeket ér el. Roppant elszánt, küzdeni tudó sportolóról van szó, aki bizonyítja, hogy a sportot elkezdeni soha nem késő. Példa értékű a teljesítménye a fiatalok számára is.

Geréb Gábor -  Félmaratonon nagy egyéni csúcsot futott. Gábor triatlonistaként kereste meg edzőjét Szabó Imrét, és az óta töretlenül fejlődik évről évre. Nagyon komolyan gondolkodó sportolóról van szó, aki tudatosan készül fel minden versenyére, és meg is valósítja az általa várt eredményeket.

Erdős Attila - Papi hivatása mellett nagyon fontosnak tartja a sportot, az egészséges életmódot, és a futást. Ezen a versenyen kitűnő futással, nagy egyéni csúcsot ért el. Utat mutatott mindenki számára elkötelezve magát a sport szeretetének és tiszteletének.

Gerendási István