Két első és két harmadik helyezést értek el a BEAC atlétái Twickel Szőlőbirtok mezeifutó-versenysorozat

 

 

Felnőtt férfi kategória – 1. helyezett Farkas Dáriusz
Dáriusz BEAC-os színekben első alkalommal állt rajthoz, és azonnal győzelemmel kezdte nálunk pályafutását. Egy nagyon megszállott, a futás iránt rendkívüli alázattal rendelkező, kiváló adottságokkal megáldott, tehetséges versenyzőről van szó. Nagyon örülünk, hogy csatlakozott közép-és hosszútávfutó csoportunkhoz, hiszen vele tovább erősödünk. Beilleszkedési problémái nincsenek nálunk, miután egy nagyon szerethető fiatalemberről van szó. Eddigi eredményeihez is szívből gratulálunk, és külön köszönetet fejezünk ki eddigi edzőjének, hogy közösen ilyen remek munkát végeztek. További pályafutásához remek eredményeket, és sok sikert kívánunk.

Felnőtt női kategória - 1. helyezett Balog Evelin, 3. helyezett Südi Anna
Evelin megszámlálhatatlan alkalommal szerzett már Országos Bajnoki címeket, és nyert rangos versenyeket. Ez alkalommal is bizonyította, hogy nem csak pályán, hanem terepen, mezei versenyen is képes győzelemre. Kiváló képességeiről már nagyon sokat írtam, ezt most itt nem szeretném részletezni, az elkövetkezendő időszakban is csak rajta múlik, hogy milyen sikereket fog elérni. Kiváló versenyzői adottságokkal rendelkezik, amennyiben fejben helyére teszi a dolgokat, fényes jövő áll előtte.
Anna sokszoros Magyar Bajnok gyaloglásban, ahol már letette névjegyét. Futásban is komoly eredményekre képes, ezt bizonyítja mostani teljesítménye, amellyel harmadikként ért a célba. Anna egy eltökélt, az atlétikát nagyon szerető fiatal hölgy, akinek további pályafutása is sok sikert tartogat mindannyiunk számára.

Fiatalok korcsoportja lányok – 3. helyezett Heffner Hédi
Hédi nemrég került hozzánk, aminek szintén nagyon örülünk, mert egy tudatos, nagyon tehetséges, kiváló adottságú, megszállott, értelmes lányról van szó. Édesanyja minden támogatást megad neki, hogy pályafutását egyengesse, és sikeres gyermekéből kiváló felnőtt atléta legyen. Ezen a versenyen csak nála két idősebb futó verte meg, ami azt jelenti, hogy legfiatalabbként állhatott a dobogó harmadik fokára. További sok sikert kívánunk elkövetkezendő pályafutásához. Meggyőződésem, hogy egy igazi BEAC-os atlétává fog válni az előtte álló években.

Gedeon Zsolt hosszú évek után tért vissza a BEAC-ba, kár volt ezért a kitérőért, ,már sokkal előrébb tartana, de azt szokták mondani – semmi nem késő, hiszen egy nagyon tehetséges fiatalemberről van szó, aki újból remekelhet. Ezen a versenyen jó futással ötödik helyen ért a célba. Maga is edzősködik, aminek nagyon örülünk, hiszen sok gyerekkel szeretné a futást megszerettetni. Atléta, és edzői pályafutásához sok sikert kívánunk.

Gerendási István
Szakosztály elnök