Országos Serdülő Fedett pályás Bajnokság

 

A BEAC-os atléták eredményeinek élére kívánkozik Király Adél ragyogó teljesítménye: 300 méteren második, 60 méteren hatodik, valamint a 4x200 méteres váltófutásban a csapat befutójaként dobogóra juttatta a csapatot. Adél kiváló tehetségű atléta, aki már idáig is ragyogó eredményeket ért el, és szerzett dicsőséget szakosztályunknak. Nagyon sokoldalú atlétáról van szó, aki a különböző futó távokban 60 métertől 400 méterig bezárólag kiváló eredményeket ért el. Nagy ívű pályafutás előtt áll, aminek biztosítéka tehetsége, szorgalma, elhivatottsága, és alázata az atlétika iránt.
Adél, gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rád. Elévülhetetlen, és élményszerű volt a futásod!

Heffner Hédi a 800 méteres síkfutásban a dobogó harmadik fokára állhatott. Ragyogó teljesítmény, amihez gratulálunk. A kívülállók nem tudják, hogy a verseny előtt 10 nappal autó balesetet szenvedett, előtte pedig a betegség hátráltatta edzés munkája elvégzését. A baleset után a kórházból kikerülve pár nap állt rendelkezésére, hogy egyáltalán el tudjon indulni a versenyen. Ezek után bátran mondhatom, hogy Ő volt a győztes, hiszen ilyen előzmények után mások még a verseny környékét is elkerülik. Emberi nagyságára, küzdeni tudására, tehetségére, és szerénységére is szüksége volt ehhez a ragyogó teljesítményhez. Nem rég került szakosztályunkhoz, Hédivel tovább erősödik a BEAC Atlétikai Szakosztálya, és az elkövetkező évek során még nagyon szép eredmények várnak rá. Gratulálunk eredményedhez, és kitartásodhoz.

Simon Balázs a 600 méteres síkfutásban futamát megnyerte, összesítésben a negyedik helyen végzett. Balázs fantasztikus teljesítménnyel, kiváló időeredménnyel alig maradt le a dobogóról. Még nagyon sok lehetősége lesz, hogy dobogóra álljon, miután egy tehetséges, jó képességű fiatalról van szó, aki ha továbbra is így fogja szeretni az atlétikát, akkor az atlétika Őt is szeretni fogja.

Dani Péter és Dani András a 3 km-es gyaloglásban Péter a negyedik, András a hatodik helyen végzett. Nagyon aranyos ikerpárról van szó, akik mindketten a gyaloglásban viszik sikerre a BEAC színeit. Amennyiben az elkövetkezendő években a játékosságuk átalakul céltudatosabban a gyaloglás felé, akkor eredményeik rohamosan fognak javulni. Nagyon szeretjük őket, igazi közösségi gyerekek, akiket sok minden érdekel. Teljesítményükhöz gratulálunk.

4x200 méteres Női váltó – Tollas Gizi-Záhonyi Nikoletta- Papdi Alíz- Király Adél - Váltónk tagjai egytől egyig ragyogó teljesítményt nyújtva, egymásért küzdve léphettek fel a dobogó harmadik fokára. Maximális teljesítményt nyújtva a jelenlegi elérhető legjobb helyezést érték el. Eredményük nagy örömet okozott számunkra.

Serdülő versenyzőink ezen a bajnokságon is bizonyították, hogy van utánpótlásunk, és Ők lehetnek a jövő felnőtt BEAC-os atlétái. Minden edzőnek, és versenyzőnek gratulálok, és mondok köszönetet, akik részt vettek az ez évi Serdülő Országos Bajnokságon.

Gerendási István
szakosztály elnök