Vivicitta futóverseny 2015
A klasszikus 10.000 méteres versenyszámban kiemelkedő futással Farkas Dáriusz ezüstérmes lett,
A 7 km-es távon Hajdú Anna fölényes biztonsággal győzött


 

Hajdú Anna -Ebben az idényben minden versenyen kiválóan teljesített, egyéni csúcsait megjavítva versenyről versenyre bizonyítja, hogy eltökéltségével, a futás iránti szeretetével az elkövetkező esztendőkben szép sikerek elé fog nézni.

Farkas Dáriusz - Ebben az esztendőben minden versenyen lenyűgöző volt futása, légies könnyedséggel teljesítette a távokat, egyéni csúcsokat megdöntve egyértelműen bizonyítja, hogy az előtte álló lehetőségeket megragadva, és kihasználva megszállottságával, tehetségével, szorgalmával újabb ragyogó eredményeket fog elérni.

Richter Bence - A tízezer méteres férfi versenyen jó futással mutatkozott be. Bence egyre inkább elkötelezte magát a futás iránt, egyre jobban bontogatja szárnyait. Ebben az esztendőben, ha ezen az úton jár tovább, újabb sikereket fog elérni.

Ferenc Kata -  Ragyogóan indult ez az év Kata számára, egyéni csúcsokat döntött meg futásai alkalmával. Ezen a 10 km-es versenyen remek teljesítménnyel egyéni csúccsal érkezett a célba. Kata nagy terveket szövöget, amit véleményem szerint meg fog tudni valósítani. Amennyiben mindent megtesz céljaiért, akkor azok meg is valósulnak, és nem csak álom fog maradni. Az utóbbi években nagyon komoly fejlődésen ment keresztül, amely komoly alapot ad a további sikeres pályafutásához.

Szász Anna - A 10 km-es versenyszámban jó futással mutatkozott be, amelyet az elkövetkezendő években tovább fog javítani, hiszen edzés munkája, elhivatottsága a futás iránt erre további lehetőséget ad.

Molnár Valéria – A Női Félmaraton távon egyéni csúccsal hatodik helyen ért célba. Orvosi hivatása mellett, és három gyermekes édesanyaként káprázatosak eredményei. A futás iránti szeretete, edzés munkája minden sportoló számára példa értékű.

Külön kiemelendő Muzsnay Péter, aki immár a 15. Vivicitta versenyét teljesítette.

A férfi félmaratonon elindult BEAC-os versenyzőink Miksa Kende, Hargitai András, Göllény Zsombor, Richter László és Erdős Attila kivétel nélkül egyéni csúccsal értek célba.

A felsorolt versenyzők mindegyike dicséretet érdemel, folyamatosan fejlődnek, és szereznek örömet BEAC-os nagy családunknak. Az egész évi versenyekhez kívánok további sok sikert, és minél kiemelkedőbb eredményeket.

Gerendási István
Szakosztály Elnök