A GEAC-BEAC-IKARUS csapata megvédte bajnoki címét
a „Keleti Csoport” Csapatbajnoki Elődöntőn

 

A tavalyi győzelmünk után talán vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy ez még egyszer nem fog sikerülni megnyerni a Csapatbajnokságot. Természetesen ezek nem mi vagyunk, mindhárom szakosztály arra törekedett, hogy újból nyerjük meg az elődöntőt. Nagy örömünkre, most ezt nagyobb pontkülönbséggel sikerült, mint az elmúlt évben. Ugyanúgy, mint az elmúlt esztendőben, a második napon gyűjtöttünk több jó helyezést, az utolsó versenyszámok után kerültünk a csoport élére, és arattunk megnyugtató győzelmet.
Az atlétika egyéni sportág, ahol, ha sikert érünk el, vagy kudarcot vallunk, nem hivatkozhatunk másra. A csapatsportágak nem erről szólnak, hanem az egymás iránti küzdeni tudásért, és a csapat sikeréért, amiért mindenkinek a maximumot kell teljesíteni. Ezért is jó ez a csapatbajnokság, mert itt szükség van az egymásért való küzdeni tudásra. Nem beszélve arról, hogy ez a három szakosztály nagyon közel került egymáshoz, sportolók, edzők, vezetők tekintetében egyaránt. Nagyon jó az a találkozó, amikor a csapatot összeállítják a szakemberek, mert itt olyan szakmai beszélgetések zajlanak, amelyekre véleményem szerint országos szinten is nagy szükség lenne.

A BEAC csapatának a következők voltak a tagjai:
Kenesei Zsanett, Dani Áron, Csere Gáspár, Gergely Hajnalka, Balog Evelin, Széll Gyöngyi, Südi Anna, Ferenc Katalin, Farkas Dárius, Pásztor Mercédesz, Perjés Fanni, Haála Villő, Benczik Viktória.

Ezúton is gratulálunk a GEAC-BEAC-IKARUS versenyzőinek, edzőinek, és vezetőinek ezért a gyönyörű teljesítményért. Nem megpihenve babérjainkon, teljes gőzerővel készülünk a csapatbajnoki döntőre, mert a bajnoki cím kötelez mindannyiunkat. Bízunk abban, hogy újból sikeresek leszünk!

Gerendási István
Szakosztály Elnök