Országos Csapatbajnokság A GEAC-BEAC-IKARUS hármasa egy ponttal maradt le az újabb győzelemtől, így a dobogó második fokára állhattak, nagyszerű szereplés volt így is

 

Az idén is nagy várakozás és számolgatás előzte meg a Csapatbajnoki döntőt. Tudtuk, hogy nagyon szoros verseny lesz, és minimális különbség dönt majd a győztes, és második helyezett csapat között. Talán bosszantóbb egy ponttal kikapni, mint egy nagyobb különbségű vereség. Természetesen mi ezt tiszta szívből áradó örömmel fogadjuk, hiszen mindenki megtette a tőle telhető legtöbbet. Azon morfondírozni, hogy mi lett volna, ha nem érdemes, mert a sportban ilyen nem létezik, tudjuk, hogy sokszor egy Olimpiai Bajnoki címet is ezred másodpercek döntenek el, amire egy sportoló egész életében készül. A második hely is fényesen csillog számunkra. A következő évben állítólagosan változni fog a verseny szabályzat, mert egy csapatot, csak két egyesület képviselhet. Nagyon fáj a szívünk, hogy a GEAC-BEAC-IKARUS hármas, amely tavaly győzelmet aratott, íj módon jövőre már nem szerepelhet. Kitűnő érzés volt egymásért küzdeni a közös siker érdekében. Nagyon megszerettük a GEAC-és IKARUS minden versenyzőjét, edzőjét, és szakvezetőjét. Természetesen kapcsolatunk és barátságunk továbbra is nagyon szoros marad.

A BEAC-os csapattagok közül szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani az elért sikerekért, három versenyzőt külön is szeretnék megemlíteni:

Dani Áron -  3000 méter akadály
Remek versenyzéssel magabiztos győzelmet aratott, amely a jövő szempontjából is nagyon fontos. Ebben az esztendőben Áron többször is győztesként haladt át a célvonalon. Az elkövetkezendő időszakban további céltudatos munkájával elérheti céljait, amelyek még messzebb mutatnak mostani eredményeinél.

Kenesei Zsanett  - 800, 1500 méter
Mindkét számban második helyezést ért el. 1500 méteren ebben az évben az összes hazai versenyét megnyerte, és 800 méteren is a legjobb magyar futók közé tartozik. Zsanett hosszú verseny évad után van, remek győzelmek sorozatát érte el egész évben. Remek teljesítményeihez gratulálni tudunk.

Perjés Fanni -  800, 1500 méter
Régóta vártuk Fannitól ezt a remek futást. 1500 méteren egyéni csúccsal negyedik helyezést ért el. Már a múlt héten a Szuperliga döntőn is megmutatta, hogy egy tehetséges, szorgalmas lány, aki ha a következő időszakban fejben elviseli az idegi terhelést, akkor újabb egyéni csúcsokkal fog megörvendeztetni mindenkit. Ezen az utóbbi két versenyen azt tapasztaltuk, hogy elindult ezen az úton. Hajrá Fanni, így tovább!

Gerendási István
Szakosztály elnök